Γνωμικα

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Anekdoto me ton keratoukli

΄Ηταν ένας κύριος που κάθε πρωί που πήγαινε στη στάση να πάρει το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε ένας τύπος που του έπιανε το μάγουλο και του έλεγε…
σιγανά:
Α! ρε κερατούκλη...

Αυτό γινόταν κάθε μέρα, ώσπου ο άνθρωπος ανήσυχος ρωτάει τη γυναίκα του τι μπορεί να συμβαίνει.
- Και πού θέλεις να ξέρω εγώ; του απαντάει εκείνη εκνευρισμένη και εκείνος ησύχασε.
Την άλλη μέρα το πρωί στη στάση του λεωφορείου ο γνωστός τύπος του πιάνει πάλι το μάγουλο και του λέει:
- Α! ρε κερατούκλη...είσαι και μαρτυριάρης!!

Anekdoto me elefthero skopeuti

Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο:
- Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο.
Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.

Anekdoto me ti gkomena kai to alogo

Εκεί που καθόταν ο σύζυγος στην πολυθρόνα του και διάβαζε προσηλωμένος την εφημερίδα του, πηγαίνει η γυναίκα του σιγά-σιγά πίσω του και του ρίχνει ένα δυνατό χτύπημα με το τηγάνι στο κεφάλι του!

Anekdoto me eides pws kanoun aera

Ήταν κάποτε ένας βασιλιάς κάπου στην ανατολή, που είχε 10 γυναίκες αλλά μόνο μία ήταν η νόμιμη βασίλισσα. Ένα βράδυ καλεί την βασίλισσα στο δωμάτιό του, την χαϊδεύει και την ρίχνει στο κρεβάτι. Για ώρα παιδεύόταν, έκανε κόλπα και όταν μετά από πολλά τελείωσε, ρωτάει την βασίλισσα:
- Σου άρεσε αγάπη μου;
- Αγάπη μου, δεν κατάλαβα τίποτε!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Copyright your content

Τρόποι να κατοχυρώσετε τα πνευματικά σας δικαιώματα....

Page Numbering to blogspot

Ωραίο Widget που αντί για παλαιότερες/νεότερες αναρτήσεις μας βγάζει previous 1,2,3,4 next ...

Online alarm clock

Ξεχνιέσαι στον υπολογιστή ;
Ξύπνα επιτέλους και κάνε διάλειμμα...

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα δείς το πως.
http://kukuklok.com/

Αν θές και στη σελίδα σου alarm clock!

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Votanotherapeia

Herbal Medicine-Βοτανοθεραπεία Από την αρχαιότητα,τα βότανα εκτιμήθηκαν για τις αναλγητικές και θεραπευτικές τους ικανότητες. Σήμερα ένα ποσοστό περίπου 75% των φαρμάκων μας βασίζονται στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. Οι κοινωνίες μας, διά μέσου των αιώνων, ανέπτυξαν τις δικές τους παραδόσεις για να καταφέρουν να κατανοήσουν τα φαρμακευτικά φυτά και τις χρήσεις τους. Κάποιες από αυτές τις παραδόσεις και τις ιατρικές πρακτικές μπορεί να μας φαίνονται παράδοξες και μαγικές, ενώ κάποιες άλλες λογικές και ορθολογιστικές, όλες τους όμως είναι προσπάθειες να ξεπεραστούν οι ασθένειες και ο πόνος και στο τέλος-τέλος να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής. Αυτά με λίγα λόγια ορίζουν την βοτανοθεραπεία.http://botanologia.blogspot.com/


Αξιόλογη ιστοσελίδα με πληροφορίες για παρασκευή και συντήρηση τροφών στο σπίτι. Φτιάξτε και συντηρήστε αλεύρι, ψωμί, ζυμαρικά, τυρί, γιαούρτι, κρασί, ξύδι, ελιές κ.α. Βιολογική σπορά, φύτεμα, καλλιέργεια, προστασία φυτών, βοτάνων, δέντρων. Φυσικές θεραπείες, βοτανοθεραπεία, υγεία και διατροφή http://www.ftiaxno.gr/

Anekdoto me syzygo kai gkomena

Τι διαφορά έχει η "σύζυγος" από την "γκόμενα";

Η γκόμενα σου χαϊδεύει τις τρίχες και σου σηκώνεται το πουλί.
Η σύζυγος σου χαϊδεύει το πουλί και σου σηκώνονται οι τρίχες!

Ψευδαίσθηση με αναγραμματισμό

Ο εγκέφαλος και τα μάτια μας πολλές φορές μας «ξεγελάνε»…
Δοκίμαστε το παρακάτω τέστ…τα αποτελέσματα του θα σας εντυπωσιάσουν!

Anekdoto me to mwro

Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του το Γιάννη στην Θεσσαλονίκη και του λέει:
ΣΩΤΗΡΗΣ: Φίλε Γιάννη έρχομαι εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα φτάσω αργά το βράδυ, μπορείς να με φιλοξενήσεις για μία βραδιά;
ΓΙΑΝΝΗΣ: Καλά ρε Σώτο και το συζητάς;

Ποιότητα συγχρονισμού ADSL γραμμής

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://192.168.1.1 (Συνήθως) για να μπείτε στο Web Interface του Router. Στην αρχική σελίδα Status, στο κάτω μέρος της οθόνης σας, εμφανίζονται τα ποιοτικά στοιχεία συγχρονισμού της γραμμής.

Anekdoto me to gero kai to mpam

Πάει ένας παππούς στον Ω.Ρ.Λ. , χτυπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα,
κατεβάζει το παντελόνι του...και βγάζει έξω το πουλί του που είναι γεμάτο αίματα...

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Replace Page List Menu Gadget with a Link List

The Default Blogger Templates(which can be customized using the Designer) are all made to use the “Blog Pages” as your Blog’s Top Navigation Menu. This is done using a Page List Gadget. But , you might want to setup your own menu with Custom Links. In that  case, you can replace the Page List Gadget with a  Link List. This tutorial guides you on how you can replace the Page List with a Link List without loosing the Menu Styling(and the highlighted active links)..

Website - blog Widgets

Social Widgets
Delicious Linkrolls – Share your Delicious bookmarks with the world with this easy to install linkroll widget.
Other: Digg Technorati Diigo Propeller Greek: Digme Cull Buzz
FriendFeed Widget – Share all of your FriendFeed activity with the readers of your site.
Google Friend Connect – A makeshift social network that runs across any site that has installed Google Friend Connect.  You can join a site, see the other members, play games and more.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ζαγοροχώρια - Χειμερινοί προορισμοί

Από τους πλέον όμορφους χειμερινούς προορισμούς είναι τα Ζαγοροχώρια.
Τα Ζαγοροχώρια είναι ένα δίκτυο από 46 πανέμορφα χωριά, όπου κανείς μπορεί να βρει ό,τι ζητάει.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Anekdoto short

Πως λέγονται οι Μακεδόνες που ψήνουν μπριζόλες?
Θρακομακεδόνες.

Anekdoto me aderfes

Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον 4ο τις παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα. 

Anekdoto me aerosynodo

Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα λέει στον άλλο πιλότο: 
- Λοιπόν, πάω να χέσω και θα γαμήσω μετά την αεροσυνοδό. 
Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν τα κρυφόγελα.

Anekdoto me anapiriki

Αναπηρική... 

Αποφασίζει κάποτε ο Χριστός να κατέβει στη γη, να δεί πώς είναι τα πράγματα κάτω.

Μπάινει σε ένα μπαρ, κάθεται και δίπλα του κάθονται και τα πίνουν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας. Ο Χριστός δεν πίνει τίποτα. Μετά από λίγο, τον κοιτάει ο Γερμανός, και λέει στον μπάρμαν:

- Δώσε μια μπύρα από μένα στο παιδί που κάθεται εκεί, κρίμα είναι και φαίνεται να διψάει.
Δίνει λοιπόν ο μπάρμαν μια μπύρα στον Χριστό και την πίνει. 

Anekdoto me farmakeio

Ένας νεαρός μπαίνει σ ένα φαρμακείο και ζητά προφυλακτικά. 
-Ποια συσκευασία θέλετε; ρωτάει ο φαρμακοποιός. Έχουμε με τρία, έξι εννιά και δώδεκα. 
-Να σας πω, λέει ο νεαρός. Απόψε έχω ραντεβού με μια πανέμορφη και φοβερά καυτή κοπέλα. Θα φάμε με τους γονείς της και μετά θα βγούμε βόλτα. Έχω το προαίσθημα πως απόψε θα το κάνουμε! Και είμαι σίγουρος πως αν αρχίσουμε Δε θα θέλει να σταματήσουμε. Γι αυτό, δώσε μου τη δωδεκάδα. 

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Invisible Browsing - Anonymity Online

Σε κάθε έναν που συνδέεται στο διαδίκτυο δίνεται από τον ISP (hol, forthnet, tellas...) μια IP διεύθυνση. Αυτή η διεύθυνση είναι ενάς συνδετικός κρίκος μεταξύ του προσώπου που χρησιμοποιεί το ιντερνετ και των ενεργειών που κάνει μέσα σε αυτό. Ετσί η ΙΡ πέρα από το λειτουργικό μέρος της έχει και την έννοια του ηλεκτονικού "αποτυπώματος".

Active Password Changer (Hack windows login password)

Πολλοί χρήστες των Μicrosoft Windows, είτε με τον λογαριασμό του διαχειριστή είτε με άλλους λογαριασμους που δημιουργούν, ορίζουν κάποιον κωδικό πρόσβασης για λόγους ασφαλείας. Πάντα όμως υπάρχει η πιθανότητα να ξεχάσουν το κωδικό με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην λύση του format για να μπορέσουν να ξαναχρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους.

Change mac address

Όπως γνωρίζουμε τα δίκτυα και συγκεκριμένα το διαδίκτυο αναλύονται σε διάφορα επίπεδα όπου το κάθε επίπεδο αξιοποιεί τις πληροφορίες που υπάρχουν στο αμέσως κατώτερο από αυτό. Το διαδίκτυο αποτελείται από τα εξής επίπεδα: φυσικό , internet, μεταφοράς και εφαρμογής. Το επίπεδο internet είναι υπεύθυνο για την διευθυνσιοδότηση με τις λογικές ΙΡ διευθύνσεις. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες διευθύνσεις που αφορούν το φυσικό επίπεδο και ονομάζονται MAC. Καθε κάρτα δικτύου ενός PC εχει μια μοναδική mac address 48-bit.

Κρυπτογραφία και προγράμματα κρυπτογραφίας

Η κρυπτογραφία ειναι μια επιστήμη που έχει σαν αντικείμενο την κωδικοποίηση και να αποκωδικωποίηση δεδομένων(πληροφορία).'Ετσι έχουμε την δυνατότητα να κρυπτογραφούμε δεδομένα τα οποία θέλουμε να προστατέψουμε, ενώ μπορούμε να καθορίσουμε ποιοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Pgp

Το PGP είναι ένα πρόγραμμα ασύμμετρης κρυπτογραφίας που μας διευκολύνει στην αποστολή και λήψη δεδομένων μέσω e-mail. Έαν θέλαμε να στείλουμε ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την συμμετρική κρυπτογραφία θα έπρεπε κατά την κρυπτογράφηση να ορίσουμε ένα password το οποίο θα ήταν απαραίτητο και στον παραλήπτη ώστε να μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα. Αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να τον συναρτήσουμε ή να του τον πούμε από το τηλέφωνο με κίνδυνο (σε ακραίες περιπτώσεις) ο κωδικός να φτάσει σε αυτιά τρίτων.

Online chat on your website

Google Talk – Give visitors the ability to talk to you via Google Talk directly from your blog sidebar.

Jaxtr – Create a widget that allows people to call you on the phone without revealing the phone number to them.
Meebo Me – Meebo Me will allow you to create a chat box that you can install on your Blogger page, giving you the chance to converse with visitors to your site.
Skype – The official Skype widget allows you to create various buttons that can show your current status and also allows people to just click it and give you a call.

Livezilla - LiveZilla, the Next Generation Live Help and Live Support System connects you to your website visitors. Use LiveZilla to provide Live Chats and monitor your website visitors in real-time. Convert visitors to customers - with LiveZilla!

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (ΕΚΑΑ)

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας διευκολύνει τα άτομα από τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στη διάρκεια προσωρινών επισκέψεων στο εξωτερικό.
Συνεπώς, αν πρόκειται να φύγετε για διακοπές, επαγγελματικό ταξίδι ή σύντομη ανάπαυλα ή έχετε σκοπό να σπουδάσετε στο εξωτερικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκτήσει μια κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χρόνο, φασαρία και χρήματα αν αρρωστήσετε ή τραυματιστείτε ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό. 
Πιο αναλυτικά:

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

GShutdown error


GShutdown doesn't shut down my computer...

Try editing the shutdown command in gshutdown.
After sudo chmod +s /sbin/shutdown open gshutdown properties,choose own command for shutdown:
shutdown -h now

Όμορφοι προορισμοί (Σίκινος - Μαϊστράλι)

Μαγευτικός προορισμός με ειδυλλιακό τοπίο και ένα πανέμορφο χώρο για διαμονή
http://www.maistrali-sikinos.gr/

Φωτοβολταϊκά lselectronics

Μια ιστοσελίδα για οικολογικές λύσεις ενεργειακών πόρων
http://www.lselectronics.gr/

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

LinkWithin

Top