Γνωμικα

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ασύρματο ποντίκι που φορτίζει παίζοντας γιο γιο!


Πρόκειται για ένα πολύ trendy gadget, ένα ασύρματο mouse, το οποίο όπως βλέπετε είναι σε σχήμα δίσκου και φορτίζει παίζοντάς το ως γιο γιο! Αυτό που μένει, είναι να δούμε αν οι χρήστες θα το υιοθετήσουν αφού εμάς η ιδέα μας ενθουσίασε!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Tiramisu συνταγή

Το Tiramisu δεν είναι το αγαπημένο σου γλυκό. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι αφού δεν είναι πηγμένο στη σοκολάτα ή σοροπιαστό μέχρι αηδίας. Αλλά είναι ένα ωραίο και δροσερό γλυκό, ιδανικό μετά από τεράστια φαγοπότια για να φτιάξει τη γεύση σου και να στρώσει το στομάχι σου.
Ο καφές στη γεύση του ταιριάζει ιδανικά με τον καφέ που έχεις σερβιρισμένο στο φλυτζάνι σου αν και δεν θα σε χαλάσει ιδιίατερα το να το απολαύσεις μετά το δείπνο παρέα με ένα γλυκό κρασί ή ένα (μην τα λέτε όλα χωνευτικά, για το Θεό) λικέρ.


Πάμε λοιπόν για την συνταγή του Tiramisu

Υλικά που θα χρειαστείς
600 ml κρέμα γάλακτος (όχι light)
250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
75 ml κρασί Marsala ή παλαιωμένο ρούμι
5 κουταλιές μαύρη ζάχαρη (κατά προτίμηση άχνη)
300 ml δυνατού καφέ (κατά προτίμηση espresso)
175 – 200 γρ. μπισκοτάκια για tiramisu
25 γρ. κουβερτούρα
2 κουταλιές σκόνη κακάο

Όλα αυτά τα υλικά θα τα βρεις σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ. Το κρασί Marsala είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις, οπότε για να μην τρέχεις σε κάβα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαύρο ρούμι. Ταιριάζει πολύ ωραία στην κρέμα και το άρωμα του καφέ. Τα μπισκοτάκια για το tiramisu θα τα βρεις σίγουρα στον τομέα με τα γλυκά. Είναι μικρά σπογγοειδή μπισκοτάκια, απορροφητικά για να κρατήσουν τον καφέ.


Προετοιμασία
Βήμα πρώτο: Προετοιμάζεις τον καφέ. Δύο δόσεις espresso lungo ή δύο κουταλιές καφέ σε 300 ml ζεστού νερού είναι αρκετό. Τον τοποθετείς σε ένα ρηχό πιάτο και τον αφήνεις να κρυώσει.
Βήμα δεύτερο: Μέχρι να κρυώσει ο καφές, φτιάχνεις την κρέμα. Προσθέτεις το τυρί, την κρέμα, το ποτό και την ζάχαρη σε ένα μπωλ και ανακατεύεις καλά, μέχρι να δημιουργήσεις μια ωραία πηχτή κρέμα. Όταν είναι έτοιμη, δοκιμάζεις να δεις μήπως χρειάζεται λίγο ακόμα ποτό για να δώσει περισσότερη γεύση.
Βήμα τρίτο: Αφήνεις το μπωλ με την κρέμα στην άκρη, παίρνεις τα μπισκοτάκια και τα βουτάς το καθένα για 1-2 δευτερόλεπτα στον καφέ. Θες να απορροφήσουν τον καφέ αλλά να μην παπαριάσουν τόσο πολύ. Κάθε έτοιμο μπισκότο παίρνει την θέση του στο σκεύος που θα φυλάξεις το γλυκό.
Βήμα τέταρτο: Αφού έχεις δημιουργήσει μία στρώση με μπισκότα, ρίχνεις την μισή κρέμα και απλώνεις πάνω από τα μπισκότα. Τρίβεις την σοκολάτα κουβερτούρα πάνω από την κρέμα.
Βήμα πέμπτο: Απλώνεις άλλη μια στρώση μπισκότα νοτισμένα σε καφέ, πάνω από την κρέμα, προσθέτεις την υπόλοιπη κρέμα και απλώνεις τη σκόνη κακάο πάνω από την κρέμα.
Βήμα έκτο: Βάζεις το γλυκό σου στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες, ώστε να πήξει η κρέμα, να περάσουν τα αρώματα σε όλο το γλυκό και να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Ένα έξτρα υλικό για πιο αφράτη κρέμα

Πολλοί χρησιμοποιούν και αυγά στην προετοιμασία του tiramisu για να γίνει πιο ωραία η κρέμα. Ειλικρινά δεν είναι απαραίτητο αλλά αν θες κι εσύ να χρησιμοποιήσεις ωμά αυγά, πρέπει στο δεύτερο βήμα να χτυπήσεις πρώτα τους κρόκους με την ζάχαρη πριν προσθέσεις τα υπόλοιπα υλικά. Πρέπει ακόμα να χτυπήσεις τα ασπράδια ξεχωριστά και να τα προσθέσεις στο τέλος της προετοιμασίας της κρέμας. Αν χρησιμοποιήσεις αυγά, αφαίρεσε λίγη κρέμα γάλακτος από τη δοσολογία για να μην σου γίνει πολύ αραιή η κρέμα σου.

Μια εναλλακτική πρόταση σερβιρίσματος

Το κλασικό tiramisu σερβίρεται κομμένο σε κομμάτια, τοποθετημένο σε πιάτο. Μια εναλλακτική πρόταση θα ήταν να δημιουργήσεις το γλυκό μέσα σε ποτήρια και να το σερβίρεις σε αυτά. Ακολουθείς τα βήματα κανονικά και απλά σερβίρεις στο ποτήρι. Όσο πιο μεγάλο το ποτήρι, τόσο πιο χορταστική η μερίδα για τον καθένα.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: διεθνής κινητοποίηση αλληλεγγύης στον ελληνικό ξεσηκωμό!

Παγκόσμια διαδήλωση υπέρ των Ελλήνων!

Αλλάζει το κλίμα για την Ελλάδα στην Ευρώπη, καθώς πολιτικοί, διανοούμενοι και καλλιτέχνες δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό. Παράλληλα δεκάδες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για αύριο Σάββατο 18/02/12.

Σε κινητοποίηση αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό καλούν πολίτες από περισσότερες από 26 πόλεις σε όλον τον κόσμο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Στην Λισαβόννα, στο Δουβλίνο, το Άμστερνταμ, την Κοπεγχάγη, την Στοκχόλμη, την Κολωνία, την Ρώμη κ.α. θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις με κορύφωση τις πορείες σε πολλές γαλλικές πόλεις το Σάββατο 18/2 το μεσημέρι υπό το σύνθημα...“Είμαστε όλοι Έλληνες”. Η κίνηση αποτελεί πρωτοβουλία των διαχειριστών της ιστοσελίδας international.democraciarealya.es και ζητούν από κάθε έναν ξεχωριστά να προωθήσει το μήνυμα της συμπαράστασης στους Έλληνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο παλμός της καρδιάς του Αγ. Βαλεντίνου

Αγίου Βαλεντίνου και οι συναρτήσεις της Google μας δίνουν τον παλμό της καρδιάς...

Απλά Googlarete:
sqrt(cos(x))*cos(200 x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01,sqrt(9-x^2),-sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Βίντεο με επίθεση ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε διαδηλωτές

Το περιστατικό έγινε στην οδό Μητροπόλεως στις 21:00.Ορισμένοι αναγκέφαλοι πετάνε αρχικά αντικείμενα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Στη συνέχεια ανεγκέφαλος "αστυνομικός" επειχειρεί να χτυπήσει τον κόσμο με την μοτοσυκλέτα του ,αλλά τσακίστηκε ....
Ακολούθησε βροχή από κρότου λάμψης αλλά και η καταστροφή όλων των καταστημάτων της περιοχής από νεαρούς που επιτέθηκαν στη συνέχεια στους αστυνομικούς[ΒΙΝΤΕΟ]...
Με θλίψη διαπιστώνουμε καθημερινά πως γενικά τα διάφορα κουλά μέτρα που παίρνονται κατά καιρούς "υπέρ της ασφάλειας των πολιτών" όπως πχ οι Δίας (κατά της τρομοκρατίας) ή η δήλωση των καρτοκινητών (κατά της τρομοκρατίας) τελικά όχι μόνο δεν παίρνονται για την ασφάλεια των πολιτών αλλά επιβαρύνουν οικονομικά τους πολίτες για να υπονομευθεί στην τελική η ασφάλειά τους και η ελευθερία τους από αυτούς που χρηματοδοτούν...
Τι να ήταν αυτή η κίνηση προς το πλήθος με τη μηχανή του Δίας;
Αλόγιστη κατάχρηση; Εντολές ανωτέρων; Εσκεμμένη πρόκληση; Παράβαση καθήκοντος; Αυτοάμυνα από βίαιους πολίτες;
Πηγές: axortagos.gr,youtube,google comments...

Οδοιπορικό στην Αθήνα την 12/02/2012

Μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να ασχολείται με τα Grammys, ή τον θάνατο της αγαπημένης Whitney Houston, αλλά ασχολείται και μαζί μας, την Ελλάδα. Την Ελλάδα που σήμερα προσπαθεί να αποφασίσει το μέλλον της, εντός Βουλής και, της Ελλάδας που προσπαθεί να καθορίσει το μέλλον της επί της ουσίας, έξω από τη Βουλή.
Το ραντεβού που είχε δοθεί για την σημερινή ημέρα, κατά την διάρκεια της συζήτησης του 2ου Μνημονίου από την Ελληνική Βουλή, ήταν για της 17:00, στους δρόμους και τις πλατείες όλων των πόλεων.
Ήδη από εκείνη την ώρα η πλατεία είχε κατ’ εκτίμηση τουλάχιστον 25000 ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς. Άνθρωποι, οργανωμένοι και μη, άνθρωποι που κατέβηκαν στον δρόμο για να διαδηλώσουν την διαμαρτυρία τους για όλα αυτά που καλούμαστε να πληρώσουμε, άλλη μία φορά, χωρίς καμία προοπτική και αισθανόμενοι ότι οι επαναλαμβανόμενες θυσίες δεν έχουν κανένα αντίκρισμα παρά να συντηρήσουν μία αρρωστημένη κατάσταση.
Δυστυχώς, από το πρώτο μισάωρο που βρεθήκαμε μπροστά από το κτίριο της Βουλής, γίναμε μάρτυρες την πρώτης ρίψης χημικών στο πλήθος των συγκεντρωμένων. Σε μαζικές ποσότητες με την ατμόσφαιρα να γίνεται τόσο αποπνικτική που η ανάσα και η όραση αποτελούσαν πολυτέλεια. Μεταξύ των ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα της γνωστής βάναυσης συμπεριφοράς των μπάτσων ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος. Το σύνθημα μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι αντηχεί παντού. Αυτή ήταν και η αρχή για όσα ακολούθησαν μετά στην πλατεία Συντάγματος. Τη συνέχεια την είδατε και τη βλέπετε κατά την διάρκεια των δελτίων ειδήσεων.
Αυτό που θέλουμε να σας μεταφέρουμε εμείς, είναι ο κόσμος. Ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος. Ο κόσμος στην Πανεπιστημίου, τη Σταδίου, τη Φιλελλήνων, την Ερμού, την Μητροπόλεως, την Κολοκοτρώνη, την Ομόνοια, την πλατεία Μοναστηρακίου την Πλάκα. Όλο αυτό τον κόσμο που δεν φορούσε και δεν φοράει κουκούλες, ούτε κρατούσε λοστούς στα χέρια.
Όλο αυτό τον κόσμο που κατέβηκε στην πόλη που, μέχρι τουλάχιστον την ώρα που περπατήσαμε όλες τις παραπάνω περιοχές, προσπαθούσε να αποφύγει τα χημικά και περίμενε καρτερικά να τελειώσουν οι φασαρίες και να δηλώσει το παρόν. Δήλωνε το παρόν στα στενά και στις πλατείες περιφερειακά της πλατείας Συντάγματος και παραμένει ακόμα. Κόσμος που συζητούσε για όσα συμβαίνουν, που αντάλλασσε γνώμες, που εξέφραζε την αντίρρησή του.
Υπήρχε και ο κόσμος που ήταν εξοπλισμένος με σπρέι με Maalox και «ψέκαζε» όσους υπέφεραν από τα χημικά. Υπήρχε ο κόσμος που πρόσφερε πρώτες βοήθειες σε όσους το είχαν ανάγκη. Υπήρχε ο κόσμος που περιφρουρούσε τους οργανωμένους διαδηλωτές και άνοιγε δρόμο να περάσουν τα ασθενοφόρα.
Εμείς αυτό τον κόσμο είδαμε, με αυτό τον κόσμο μιλήσαμε και αυτός ο κόσμος ήταν στον δρόμο φωνάζοντας για τα νέα μέτρα και τις ανύπαρκτες θεσμικές αλλαγές. Και ήταν χιλιάδες. Πολλές χιλιάδες.
Οι βανδαλισμοί που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, οι πυρκαγιές, το πλιάτσικο σε καταστήματα, άλλη μία φορά δεν αφορούν τον καθένα που κατέβηκε και διαδήλωσε γι αυτά στα οποία αντιτίθεται. Είναι γεγονότα που δεν θέλαμε να δούμε και δεν πρέπει να ξαναδούμε. Οι γνωστοί άγνωστοι παίζουν το ρόλο τους...
Εκτιμάται ότι τόσα πολλά χημικά μαζεμένα δεν έχουν ξαναπέσει ποτέ.
Επίσης, εκτιμάται ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Αθήνα.
Στο καφενείο της βουλής συνεχίζουν, στη μία τηλεόραση να βλέπουν ποδόσφαιρο ενώ η Αθήνα καίγεται.
Σκάνε μύτη οι φωτογραφίες του βουλευτή Μαυρίκου, που πήρε το Μνημόνιο και το πέταξε προς τον Βενιζέλο, την ώρα που αγόρευε...

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής & επί των άρθρων κατά πλειοψηφία.
Το νέο Μνημόνιο 2 είναι πια νόμος του κράτους.
Άνοιξε η αγορά του Τόκυο και το Ευρώ σημείωσε άνοδο.
Η φωνή του λαού δεν ακούστηκε πουθενά, από 11.000.000 Έλληνες ψήφισαν οι 199 Προδότες (εκ'των 300 προδοτών) και η δημοκρατία τους επεβλήθη.
Η Αθήνα, βέβαια, συνεχίζει να καίγεται…

Χρεοκοπημένες αλήθειες κ τοκισμένα ψέμματα

Σκέφτομαι πολύ καιρό να γράψω αυτό το κομμάτι. Όχι μόνο από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, αλλά και γιατί εγώ ο ίδιος έπρεπε να απαντήσω στον εαυτό μου ποιό είναι το καλύτερο για τη χώρα και για μένα. Όπως όλοι ανησυχώ και φοβάμαι. Και όταν φοβάσαι είναι εύκολο να κάνεις τα χειρότερα. Δεν υπάρχει συνταγή για το φόβο πέρα από τη γνώση.
Ανάμεσα σε θεωρίες για δραχμές, δηνάρια, ριάλια, πτωχεύσεις και σωτηρίες, υπάρχει η γνώση που πρέπει να ακολουθήσεις. Γιατί για παράδειγμα η δραχμή είναι κακή; Όσοι σήμερα δαιμονοποιούν την επιστροφή στη δραχμή, απαντούν επισείοντας τα θηρία της Αποκάλυψης. «Δεν θα έχουμε να φάμε, να ζεσταθούμε, θα ζούμε στην απόλυτη

φτώχεια» κλπ. Δεν έχω διαβάσει πειστικό επιχείρημα γιατί όλα αυτά δεν θα συμβούν αν παραμείνουμε στο ευρώ. Ποιός το εγγυάται; Οι εταίροι δανειστές ή οι πολιτικοί μας οι οποίοι είναι αυτοί και όχι άλλοι που μας έφεραν ως εδώ.

Δεν είμαι ειδικός. Ό,τι διαβάσετε προκύπτει από συνεντεύξεις με ειδικούς, μια τεράστια βιβλιογραφία που την τελευταία χρονιά ήταν ένας εφιάλτης που κατέληξε φίλος, και την εμπειρία που μου δίνουν τα 25 χρόνια δημοσιογραφίας (αυτή μου η εμπειρία δεν αναλύει απαραίτητα την οικονομία αλλά με κάνει να αντιλαμβάνομαι και να εξηγώ τα συμφέροντα μέσα κυρίως από πληροφορίες).

Ότι γραφω είναι αυτό που θα έλεγα στα παιδια μου ότι συμβαίνει. Και το τι απαντάω στο ερώτημά τους τι πρέπει να γίνει


Ευρώ ή δραχμή;

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πέθανε η Whitney Houston

Νωρίτερα σήμερα το όνομα της Whitney Houston ήταν στις ειδήσεις - της πρότειναν να γίνει κριτής στο Αμερικάνικο X-Factor.

Και λίγο μετά, η σοκαριστική δυσάρεστη είδηση. Η Whitney Houston πέθανε στα 48 της, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πριν από λίγες ώρες. Αυτό μονάχα ανακοίνωσε μέχρι στιγμής η αντιπρόσωπός της στο Associated Press αφήνοντάς μας άφωνους. Σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Beverly Hilton, στο Λος Άντζελες. Οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν χωρίς επιτυχία.

Είχε κερδίσει πολλά Emmy, Grammy, Billboard Music Awards, είχε αμέτρητα πετυχημένα άλμπουμ και τραγούδια, είχε πουλήσει 200 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

Αφήνει πίσω μία κόρη, την Bobbi Kristina, σήμερα 19 ετών.


Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό μουσικό αφιέρωμα, αντί για χαιρετισμό...

Γιατί βλέπουμε μπλέ τον ουρανό και κίτρινο τον ήλιο

Ο ουρανός (το διάστημα) είναι μαύρος, γιατί τον βλέπουμε μπλε;
Του ηλίου το φως είναι άσπρο, γιατί το βλέπουμε κίτρινο; Τι συμβαίνει στο ηλιοβασίλεμα; Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ; Αυτό που συμβαίνει, είναι καθαρά ένα παιχνίδι με το φως, και πιο συγκεκριμένα...με το φάσμα του φωτός και την ατμόσφαιρα. Το φάσμα του φωτός αποτελείται από τα χρώματα που βλέπουμε στο ουράνιο τόξο. Το κάθε χρώμα έχει ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος.

Ο ουρανός είναι μαύρος(κι όχι μπλε) και ο ήλιος παράγει άσπρο φως(κι όχι κίτρινο).
Στη Γη, έχουμε την ατμόσφαιρα. Η ατμόσφαιρα σε γενικές γραμμές αποτελείται κατά 78% από αέριο άζωτο και 21% οξυγόνο.
Σας τα αναφέρουμε τα προαναφερθέντα, ώστε να σας βοηθήσουν στην περαιτέρω κατανόηση.

Γιατί ο ουρανός είναι γαλάζιος;

Καθώς το φως εισέρχεται στην ατμόσφαιρα, κατά το "περπάτημά" του μέσα σε αυτήν, συμβαίνουν τα εξής:
- τα περισσότερα μήκη κύματος του φάσματος του φωτός καταφέρνουν να τη διασχίσουν,
- αυτά όμως με τα μεγαλύτερα μήκη κύματος(κόκκινο, πορτοκαλί,κίτρινο) επηρεάζονται λιγότερο από την ατμόσφαιρα,
- αυτά με τα μικρότερα μήκη κύματος απορροφώνται από τα μόρια του αέρα (μπλε, κυανό),
- κατά συνέπεια να παρεκκλίνουν της πορείας τους και να εκπέμπονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το καράτε κατά της γήρανσης

Όπως διαβάζουμε από το blog του www.karatepatra.gr το Καράτε θα μπορούσε να είναι το πρώτο αποδεκτό άθλημα κατά της γήρανσης.

Η αξιολόγηση της ποιότητας της ζωής των ηλικιωμένων που ασχολούνται με το Καράτε, που ξεκίνησε από τον αντιπρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Καράτε, Wolfgang Weigert, και το Πανεπιστήμιο του Regensburg, είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση στα ΜΜΕ. Μεταξύ των 48 συμμετεχόντων στην έρευνα, τα καλύτερα αποτελέσματα έφεραν εκείνοι ηλικίας μεταξύ 65-81…

Από τη μείωση πτώσεων μέχρι τη μείωση της κατάθλιψης και γενικότερα η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ήταν μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές που είδαν οι ηλικιωμένοι με την ενασχόλησή τους με το Καράτε.

Τα Γερμανικά ΜΜΕ έχουν κάνει πολλές αναφορές για τη μελέτη με τίτλο: «Το Καράτε κάνει τους ηλικιωμένους χαρούμενους».

Τα φώτα της δημοσιότητας όμως έπεσαν και στην ομιλία του επικεφαλής ιατρού Dr. Katharina Dahmen-Zimmer στο “1ο Κινεζο-Ευρωπαϊκό Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής» στο Πεκίνο, όπου παρουσίασε μία μελέτη με τίτλο «Επίδραση της εξάσκησης Καράτε στη γνωστική λειτουργία και την ψυχική κατάσταση των ηλικιωμένων».

Το Καράτε έχει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει μέλος του International Invited Faculty. Γι’ αυτό το λόγο το Καράτε θα μπορούσε να είναι το πρώτο αποδεκτό άθλημα κατά της γήρανσης.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε πως είναι τα φιλαράκια σήμερα...

Τους θυμάστε από την τηλεοπτική σειρά, όμως πώς είναι σήμερα;

Η αξέχαστη παρέα του "Friends" μέχρι σήμερα παίζεται σε κανάλια όλου του κόσμου (πάνω από 100 χώρες) και μάλιστα σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Από το 1994 μέχρι το 2004 η αγαπημένη παρέα σύχναζε στο ίδιο καφέ, καθόταν στον ίδιο καναπέ, έζησε απογοητεύσεις, ξεκαρδιστικές στιγμές, χωρισμούς και έρωτες και έμεινε δεμένη μέχρι το τέλος. Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 51 εκατομμύρια Αμερικaνοί τηλεθεατές.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

GreekAndroidApps, Όλες οι ελληνικές Android εφαρμογές σε μια εφαρμογή!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή από Έλληνες developers για τους Έλληνες developers δημιούργησαν τα παιδιά από τη PinApps. Ονομάζεται GreekAndroidApps και φιλοδοξεί να συγκεντρώνει και να προωθεί δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από Έλληνες. H εφαρμογή βρίσκεται διαθέσιμη και δωρεάν στο Android market και ήδη έχει δημιουργήσει εντύπωση.

Κατεβάστε την δωρεάν από εδώ και ρίξτε μια ματιά στο site της pinapps.


Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Οι anonymous χάκαραν το site του υπ. δικαιοσύνης στην Ελλάδα

Το site ministryofjustice.gr του Υπ. Δικαιοσύνης επέλεξαν οι anonymous hackers για να στείλουν το μήνυμά τους κατά παντός υπευθύνου.
Με τη φράση «Αυτή η καταπληκτική Παρασκευή ξεκίνησε με την ιστοσελίδα www.ministryofjustice.gr να έχει παραμορφωθεί από τους Anonymous. Μπορεί μόνο να γίνει καλύτερα από εδώ!» ανακοίνωσαν την κυβερνοεπίθεσή τους μέσα από το λογαριασμό τους στο Twitter, @YourAnonNews.
Τη μορφή του site του υπουργείου μετά την επίθεση μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν:


LinkWithin

Top