Γνωμικα

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Crosman c11 mods & hacks ,how to dissasemble co2 airgun

Αυτό είναι ένα σύντομο εγχειρίδιο για το crosman c11 .
Πατήστε πάνω στους συνδέσμους για να εμφανιστούν οι εικόνες.
  • Για να το ανοίξουμε ξεβιδώνουμε την μπροστά χοντρή βίδα (εικόνα) όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα (εικόνα) ,
    κατόπιν σπρώχνουμε το πάνω καπάκι προς τα πίσω με δύναμη και προς τα πάνω ταυτοχρόνως ή με ένα κατσαβίδι προσπαθούμε να ξεγαντζώσουμε τα πίσω "αυτάκια" (εικόνα). Αυτό είναι το πιό δύσκολο μέρος που θέλει προσοχή για να μην σπάσει το πλαστικό. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι κάτι τέτοιο (εικόνα).
  • Εδώ μπορούμε να κάνουμε την 1η μετατροπή. Το ζητούμενο είναι ταχύτερη επαναφορά της κάννης προς τα πίσω. Αυτό γίνεται μέσω του ελατηρίου(εικόνα) έτσι προθέτουμε ροδέλες (περίπου 2,5 εκατοστά αρκούν) για να αυξήσουμε τη δύναμη του ελατηρίου(εικόνα). Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε λιγότερη κατανάλωση c02 και ταχύτερη επανάληψη στις βολές.
  • Εν συνεχεία μπορούμε να λύσουμε ακόμα περισσότερο το όπλο μας για λόγους περισσότερο συντήρησης. Λύνουμε και τις υπόλοιπες βίδες όπως στο σχήμα (εικόνα), και αφαιρούμε το πλαστικό. Καλό είναι να τραβάμε photo συχνά ώστε να καταφέρουμε να το επανασυναρμολογήσουμε αργότερα. (εικόνες 1, 2). Αφαιρούμε την κάννη την καθαρίζουμε και μετά την λαδώνουμε (εικονες 1, 2, 3). Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και με τα υπόλοιπα μεταλικά κινούμενα μέρη του αεροβόλου. Συχνό πρόβλημα είναι να έχει στραβώσει ελαφρά η κάννη εκεί που γίνεται η εισαγωγή των βλημμάτων , το οποίο συντηρούμε τρώγοντας το ελαφρά με λίμα η γυαλόχαρτο για να μην κάνει δόντι.
  • Άλλη μια μετατροπή είναι να αυξήσουμε την πίεση του co2 (εικόνες 1, 2)
  • Αφού τελειώσουμε επανασυναρμολογούμε δίνοντας έμφαση στο να είναι τα πάντα στην θέση τους πριν κουμπώσουμε το καπάκι (κάννη, σκανδάλη, ασφάλεια, κουμπί απελευθέρωσης γεμιστήρα κτλ) (εικόνες 1, 2, 3, 4)
  • Manuals pdf (1, 2)
Λόγω επισκευών του server που φιλοξενούσε τις εικόνες και τα pdf που είναι σύνδεσμοι σε αυτό το άρθρο έχουν μεταφερθεί στο αρχείο http://rapidshare.com/files/427978653/crosman_c11_manual.rar
Το ανοίγετε και τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στο φάκελο είναι με τα ονόματα που είναι και στα παραπάνω links οπότε θα βρείτε εύκολα την αντιστοιχία.
Οι συμβουλες αυτές είναι δοκιμασμένες αλλά η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας αν προβείτε σε οποιαδήποτε μετατροπή. Τα όπλα αυτά είναι επικίνδυνα αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά!

LinkWithin

Top