Γνωμικα

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια πλέον έχουν αξία

Μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή αλλά και παρά πολύ χρήσιμη ιδέα για τους πολίτες που χρησιμοποιούν εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους. Η πρωτοβουλία αυτή ακούει στο όνομα Money Back και βρίσκει ήδη θετική απόκριση από τους πολίτες που εξαργυρώνουν ξανά τα εισιτήριά τους αλλά αυτή τη φορά όχι για τις μετακινήσεις τους...

 Το MONEY BACK είναι ένα πρωτότυπο και μοναδικό σύστημα που εξαργυρώνει τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, επιστρέφοντας όλη την αξία τους, μέσω συμβεβλημένων επιχειρήσεων.
Το καταναλωτικό κοινό έχοντας χρησιμοποιήσει τα ΜΜΜ θα επιλέγει τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις για να κάνει τις αγορές του και αυτές θα του δίνουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης των χρησιμοποιημένων εισιτηρίων ως εναλλακτικό νόμισμα!!!
 Το MONEY BACK, κατοχυρωμένο πανευρωπαϊκά, έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται στην Αττική! Οι πρώτες 150 επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί και οι καταναλωτές επιλέγουν τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους πετυχαίνοντας την επιστροφή της αξίας των χρησιμοποιημένων εισιτηρίων τους.
 Περισσότερες πληροφορίες
μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.moneybacksystem.gr και στη σελίδα στο Facebook http://www.facebook.com/MoneyBackGR

1 σχόλιο:

LinkWithin

Top