Γνωμικα

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δημιουργήστε βίντεο που δεν υπάρχουν

Το Jib Jab είναι ένα site το οποίο δίνει την δυνατότητα με πολύ εύκολο και χωρίς κόστος να φτιάξει κανείς το δικό του χριστουγεννιάτικο χορευτικό video με πρωταγωνιστές τον εαυτό του ή όποιο άτομο αυτός επιθυμεί.
 Αρχικά πρέπει να κάνετε λογαριασμό στο site. Στην συνέχεια πρέπει να επιλέξετε την επιλογή make a new dance.Για την επιλογή της φωτογραφίας που θα βάλετε υπάρχουν 3 πιθανές επιλογές :
  1. Η πρώτη επιλογή είναι να ανεβάσετε μία φωτογραφία από τις αποθηκευμένες φωτογραφίες του υπολογιστή σας. Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερα δύσκολο η συγκεκριμένη διαδικασία είναι παρόμοια με την επισύναψη μίας φωτογραφίας όταν στέλνουμε ένα email.
  2. Η δεύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μία φωτογραφία σας από το facebook είτε δικιά σας είτε κάποιου φίλου σας
  3. Και τρίτη και τελευταία επιλογή είναι να βγάλετε μία φωτογραφία εκείνη την στιγμή από την webcam του υπολογιστή σας.
Στην συνέχεια για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας δίνει τις εξής δυνατότητες:
zoom έτσι ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος της εικόνας που επιλέξατε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάξει με τον καλύτερο τρόπο στο καλούπι που σας παρέχει το site.
  • rotate δηλαδή να επιλέξετε την  καλύτερη γωνία με την οποία θα μπει το πρόσωπο στην φόρμα που σας παρέχει.
  • τα στρογγυλά σημεία μετακίνησης τα οποία σας δίνουν την  δυνατότητα να κάνετε καμπύλες στην τροποποίηση των εικόνων σας.
  • και τα τρίγωνα μετακινούμενα σημεία τα οποία σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε γωνίες στην φωτογραφία του εικονιζόμενου προσώπου.
Αν θέλετε να κάνετε και άλλα video με  φωτογραφία του ίδιου ατόμου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια από την επιλογή Your Elves όπου θα βρείτε όλες φωτογραφίες όπως την είχατε τροποποιήσει στο προηγούμενο video. Πρέπει να αναφερθεί ότι έχει περιορισμένο αριθμό ατόμων που μπορείτε να βάλετε σε ένα video το μέγιστο είναι 6 φωτογραφίες αλλά με 6 άτομο είναι πολύ περιορισμένη η ποικιλία των video που μπορείτε να κάνετε οπότε ουσιαστικά είναι 5. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πρέπει να μπείτε στο site http://sendables.jibjab.com/ και να κάνετε κλικ στο elf yourself. Καλή διασκέδαση!
 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011!
Περιμένω στα σχόλια links με βίντεο ;-)




Ενα βιντεάκι σαν παράδειγμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Top