Γνωμικα

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

RANGO...

Ένας κατοικίδιος μικροσκοπικός χαμαιλέοντας με τεράστια καρδιά και το λαρύγγι του Τζόνι Ντεπ χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου, στη Σκόνη, με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους. Σε μια επικών διαστάσεων αναζήτηση ταυτότητας κάπου στην Άγρια Δύση του σήμερα, ο ήρωάς μας, που αρχικά το μόνο που θέλει είναι να αφομοιωθεί και για το λόγο αυτό προσποιείται πως είναι ένας ατρόμητος θρύλος, χρίζεται σερίφης της πόλης και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ιδιόρρυθμους και αρχικά διόλου φιλικούς κατοίκους, αλλά και να λύσει το πρόβλημα του νερού της πόλης, καθώς, όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα μείνει δίχως στάλα νερό. 






Από τον σεναριογράφο των ταινιών Sweeney Todd και The Aviator και σε μουσική του Χανς Ζίμερ. Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους γεμάτη αλήθειες, χιούμορ, δράση και συγκίνηση με τις φωνές των: Τζόνι Ντεπ, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Άιλα Φίσερ, Μπιλ Νάι. 

Απολαυστικός και εξαιρετικά ενήλικος, ο Ράνγκο θριαμβεύει γιατί επιτρέπει στο animation να απελευθερωθεί αντί να περιοριστεί. Υπάρχει όντως ένας καινούριος σερίφης στην πόλη και μάλιστα ενδέχεται να μείνει στα χρονικά ως «κλασικός».


Για να δείτε το trailer της ταινίας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Top