Γνωμικα

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στα χέρια περαστικού προσγειώθηκε ένα μωρό που έπεσε από τον 10ο όροφο

Δεν πίστευαν την τύχη τους οι γονείς ενός μωρού δύο ετών, όταν έμαθαν ότι το βλαστάρι τους είχε πέσει από το παράθυρο του 10ου ορόφου όπου διέμενε η οικογένεια. Τελικά το μωράκι σώθηκε επειδή μια περαστική γυναίκα που βάδιζε κάτω από το κτίριο αντιλήφθηκε την πτώση και απλώνοντας τα χέρια κατάφερε να το πιάσει. Όλα αυτά έγιναν πριν από μερικές ημέρες στην πόλη Harzhoug της ανατολικής Κίνας. Το μωράκι νοσηλεύεται, αλλά και η γυναίκα που έκανε αυτή την ηρωική πράξη δεν βγήκε σώα από την περιπέτεια…



Η 31χρονη Wu Juping, που περνούσε μπροστά από το κτίριο, είδε τυχαία το παιδάκι να στέκεται μόνο του στο παράθυρο και έτσι φοβήθηκε ότι δεν θα ήταν δύσκολο να συμβεί κάτι κακό. Πέταξε τα ψηλά τακούνια που φορούσε και έτρεξε προς το σημείο κάτω από το παράθυρο. Ασυναίσθητα άπλωσε τα χέρια της και, όπως είχε προβλέψει, το μωρό προσγειώθηκε στην αγκαλιά της!

Η Wu Juping σύμφωνα με τους γιατρούς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί ακόμα και θανάσιμα, εάν το μωρό από κακό υπολογισμό είχε πέσει στο κεφάλι ή την πλάτη της. Προς το παρόν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς στην προσπάθεια της να το πιάσει και λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το μωρό έσπασε το αριστερό της χέρι. Μάλιστα από το σοκ της πρόσκρουσης έχασε και τις αισθήσεις της για μικρό διάστημα. Όπως ανέφερε αργότερα στους δημοσιογράφους, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ο δικός της γιος, ηλικίας μόλις 7 μηνών.

Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται και το μικρό κοριτσάκι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί αισιοδοξούν. Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, μερίδιο ευθύνης για το ατύχημα είχε η γιαγιά της μικρής, που είχε αναλάβει να την προσέχει. Όμως εκείνη βγήκε για λίγο από το σπίτι και έτσι η μικρή Zhang Fangyu (που τη φωνάζουν χαιδευτικά Niu Niu) χωρίς επίβλεψη μεγαλύτερου κατευθύνθηκε ανενόχλητη προς το παράθυρο του σπιτιού και από εκεί στο κενό.
Πηγή: eradio.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Top