Γνωμικα

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο Μίκης Θεοδωράκης ως ανεξάρτητος άνθρωπος μιλά ελεύθερα

Ο Μίκης Θεοδωράκης σε μια συνομιλία με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη μιλά ανοιχτά για την σικέ οικονομική κρίση που μας δημιούργησαν οι άθλιες κυβερνήσεις που πέρασαν.

Ως ένας ανεξάρτητος Έλληνας αποκαλύπτει αλήθειες για όσα ζούμε στις μέρες μας. Μιλά για τις στοχευμένες κινήσεις των πολιτικών που πέρασαν και στέκεται απέναντι από κάθε είδους εξουσία (καλής και κακής). Εισάγει στον λόγο του το απεχθές χρέος σαν έννοια και παρακινεί τους πολίτες (προς αφύπνιση των) στις κινήσεις ανεξάρτητων πολιτών (σπίθες) για την αυτοοργάνωση των πολιτών σε εξουσία ανώτερη όσων υπάρχουν. Καλεί τους πολίτες στις 31 Μαΐου στα Προπύλαια στις 19:00 σε μια ανοιχτή συγκέντρωση.



Μας εντυπωσιάζει το πως ένας άνθρωπος 86 ετών δεν μένει ήρεμος στο σπίτι του αλλά αντιδρά ενεργά σε αντίθεση με πολλούς που έχουν κακώς αδρανοποιηθεί. Σαν νεότεροι σεβόμενοι της εμπειρίας και της δραστηριότητας τέτοιων άξιων ανθρώπων συγχαίρουμε την ψυχή που κρύβει αυτό το σώμα και αποκτάμε την ελπίδα πάλι για τα όνειρά μας που άπληστα μας έκλεψαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Top